سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گیلاس؛ میوه کوچک تابستانی، بسیار خوشمزه، مفید ،آبدار کروی با دمى بلند و یا کوتاه بوده و دارای گوشت لطیف، ترد و شیرین به رنگ.های مختلف از زرد تا قرمز پر رنگ با هسته.ای گرد و سفت است.


گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی.اکسیدانی بوده، از این.رو روند پیری را به تاخیر می.اندازد.
احتمال ابتلا به بیماری.های قلبی عروقی را کاهش می.دهد.
فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، .از ایجاد هر گونه آسیب. توسط رادیکال.های آزاد پیشگیری می.کنند.
درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.
از گیلاس می.توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک.های پوست را کاهش داد.
برای کلیه.ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می.کند.
سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می.کند.
سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می.کند.
دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.
برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
قوای فکری را تقویت می.کند.
افرادی که زیاد گوشت استفاده می.کنند و خون آنها اسیدی است می.توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می.کند.
برای کاهش وزن مفید است.
دارای مقدار فراوانی ویتامین .C است.
چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.




تاریخ : یکشنبه 91/4/11 | 11:21 صبح | نویسنده : مصطفی دیزآبادی | نظر

این روزها کمتر کسی از مضرات نور آفتاب بی اطلاع است. عده زیادی از مردم می دانند که باید از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب پرهیز کرد، از کرم ضد آفتاب استفاده کرد و تا حد امکان در ساعات ظهر از محل کار یا منزل خارج نشد. اما چگونه می توان در تفریحات و سفرهای تابستانی از نور آفتاب پرهیز کرد؟ آیا تابش مداوم نور خورشید خطرناک است یا تابش گه گاه و شدید آن؟ چگونه باید از استخرهای روباز استفاده کنیم؟ خطر سرطان پوست تا چه حد جدی است و راه های پیشگیری از آن کدام است؟
با شروع تابستان و آغاز گرم ترین فصل سال، این بحث داغ را در صفحه ارائه کرده ایم، امید که مفید واقع شود.

دوری از اشعه آفتاب
خوب است بدانید بیش از 80 درصد آسیب هایی که از تشعشعات به بدن انسان وارد می شود، از منابع طبیعی ناشی می شود و نور خورشید اصلی ترین منبع طبیعی تشعشعات است. از میان تشعشعات خورشید، پرتوی ماورای بنفش یکی از اصلی ترین تشعشعات و در این طیف، طیف A که طول موج بلندی دارد و نفوذ آن در پوست زیاد است، بسیار آسیب رسان است و به پوست صدمه جدی می زند. درست به همین دلیل است که مردم باید در ساعت هایی که تابش نور خورشید شدید است تا حد امکان در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرند.

فرهنگ پوشش مناسب
بسیاری از مردم از عوارض جدی نور خورشید بی اطلاع هستند و فرهنگ استفاده از کلاه، چتر و دستکش برای پرهیز از نور آفتاب در میان مردم جا نیفتاده است.
درباره تاثیر نور خورشید بر پوست باید گفت که به طور کلی عوامل بسیاری بر سلامت پوست نقش دارد که عمده ترین آن ژنتیک، تغذیه، استرس و عوامل محیطی است که نور خورشید یکی از عوامل محیطی است. نکته این جاست که ایران کشور آفتابی است و آفتاب در بیشتر نقاط کشور در تمام طول سال می تابد. بنابراین لازم است مردم را حساس کنیم که تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری کنند و یا با پوشش کافی زیر آفتاب بروند. نکته دیگر این است که با کاهش لایه ازن، خطرات پرتوهای خورشیدی برای سلامت انسان دوچندان شده است زیرا اشعه های مضر بیشتری به زمین می رسد و سلامت انسان بیش از گذشته در معرض خطر قرار گرفته است. از سوی دیگر تمایل به مسافرت در تابستان، تورهای طبیعت گردی و استفاده از استخرهای روباز باعث شده است که مردم بیشتر در معرض نور آفتاب قرار بگیرند.

خطر آفتاب سوختگی
خوب است بدانید، افرادی که پوست، مو و چشم روشن دارند، کک و مک دارند و تعداد زیادی خال دارند بیش از افراد سبزه از آفتاب صدمه می بینند و باید حتما مراقبت های ضروری از پوست را داشته باشند. این دسته از افراد حتی با یک بار آفتاب سوختگی در معرض ابتلا به سرطان پوست قرار می گیرند.
در آفتاب سوختگی خفیف پوست قرمز می شود و فرد احساس سوزش یا خارش پیدا می کند و پس از چند روز پوست اندازی می کند. نسبت به گرمی و داغی حساس و به عبارتی پوست ملتهب می شود. افرادی که پوست روشن دارند، ممکن است دچار تاول در ناحیه آفتاب سوخته پوست شوند و به عبارتی به سوختگی درجه 2 مبتلا شوند. بنابراین توصیه اکید می کنیم، افرادی که پوست روشن دارند تا می توانند به مدت طولانی در معرض آفتاب قرار نگیرند و اگر ضرورتی وجود داشت حتما از پوشش مناسب و کرم ضدآفتاب استفاده کنند.همچنین بهتر است افراد از استخرهای روباز در ساعات بعدازظهر که شدت نور آفتاب کم است، استفاده و تعداد دفعات استفاده از آن را محدود کنند.
گاهی اوقات می توان ساعات حضور در آفتاب را کمتر کرد بنابراین بهتر است سعی کنیم تا حد امکان در ساعاتی که نور آفتاب بسیار شدید است یعنی 11 تا 4 بعدازظهر در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیریم. تغییر رنگ در واقع یک مکانیزم دفاعی پوست برای محافظت است و پوست در این حالت ضخیم تر می شود و کمتر تخریب می شود. اما به طور کلی باید از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب پرهیز کرد.

هشدار درباره استفاده از استخر روباز
استفاده از استخر روباز برای افرادی که هرگز در معرض آفتاب نبوده اند و به علت شغل و حرفه خود همواره از نور خورشید دور بوده اند، خطرناک است. ابتلا به سرطان بدخیم پوست یا «ملانوما» در این دسته از افراد بسیار زیاد است زیرا هرگز در معرض نور خورشید نبوده اند و به ویژه اگر پوست روشن و پر از کک و مک و یا خال داشته باشند باید به آن ها هشدار جدی داد. مردم باید بدانند هم تابش مداوم آفتاب و هم تابش گهگاه و شدید برای پوست خطرناک است و بهتر است از آن پرهیز کنیم. این تصور که فردی بگوید چون گهگاه در آفتاب می رود مقاومت بالاتری دارد نادرست است و باید اصلاح شود. زیرا درست عکس آن صادق است و افرادی که به طور دایم در معرض آفتاب قرار دارند، مقاومت بیشتری دارند. بنابراین حتی در مسافرت های تفریحی تا جایی که می توانید از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب پرهیز کنید.




تاریخ : پنج شنبه 91/4/8 | 11:24 صبح | نویسنده : مصطفی دیزآبادی | نظر

مسلط شدن بر اعصاب کار سختی است. می‌توانید از این نکات استفاده کنید تا بتوانید عصبانیتتان را کنترل کنید.

وقتی کسی در خیابان با رانندگی بد خود، سد راه شما می‌شود، خونتان به جوش می‌آید؟ وقتی فرزندتان در خانه همکاری نمی‌کند، اعصابتان خرد می‌شود؟ عصبانیت احساسی کاملاً طبیعی و حتی سالم است. اما خیلی مهم است که به طریقی مثبت با آن کنار بیایید. عصبانیتی که کنترل نشود می‌تواند هم به سلامتتان و هم به روابطتان آسیب بزند.

برای کنترل عصبانیتتان آماده‌اید؟ با این 10 نکته شروع کنید.

1. وقفه بیندازید.

تا 10 شمردن فقط برای بچه‌ها نیست. قبل از اینکه در یک موقعیت پیچیده واکنش نشان دهید، چند لحظه صبر کنید، نفس عمیق بکشید و تا 10 بشمرید. کُند کردن واکنش می‌تواند کمکتان کند اعصابتان آرام‌تر شود. در صورت لزوم، کمی از فرد یا موقعیت موردنظر دور شوید تا کمی عصبانیتتان فروکش کند.

2. وقتی آرام شدید، عصبانیتتان را بروز دهید.

به محض اینکه توانستید خود را کنترل و درست فکر کنید، ناراحتی و عصبانیتتان را به طریقی قاطع اما غیرمقابله‌ای ابراز کنید. نگرانی‌ها و نیازهایتان را واضح و مستقیم بیان کنید، بدون اینکه بخواهید کسی را ناراحت یا کنترل کنید.

3. ورزش کنید.

فعالیت فیزیکی می‌توانید راه خروجی احساسات باشد، مخصوصاً اگر در حال انفجار هستید. اگر احساس می‌کنید عصبانیتتان شدیداً بالا رفته است، به پیاده‌روی یا دو بروید یا زمانی را به انجام فعالیت فیزیکی موردنظرتان اختصاص دهید. فعالیت‌جسمانی موادشیمیایی مختلفی را در مغز فعال می‌کند که باعث می‌شود احساس شادی بیشتری داشته و خیلی بیشتر از قبل احساس آرامش کنید.

4. قبل از حرف زدن فکر کنید.

در آن لحظه که از عصبانیت داغ کرده‌اید، خیلی راحت اتفاق می‌افتد که چیزی به زبان بیاورید که بعد احساس پشیمانی کنید. قبل از اینکه حرفی بزنید، زمانی وقت صرف کنید تا هم خودتان خوب فکر کنید و هم اجازه دهید افراد دیگر درگیر در آن موقعیت خوب فکر کنند.

5. راهکارهای ممکن را مشخص کنید.

به جای اینکه روی موضوعی که عصبانیتان کرده تمرکز کنید، به این فکر کنید که چطور می‌توانید آن مشکل را حل کنید. اتاق نامرتب فرزندتان عصبانیتان کرده است؟ در آن را ببندید. آیا همسرتان هر شب برای شام دیر به خانه می‌رسد؟ برنامه شام را عقب‌تر بیندازید—یا توافق کنید که خودتان چند روز هفته را به تنهایی شام بخورید. به خودتان یادآور شوید که عصبانیت هیچ چیز را حل نمی‌کند و فقط ممکن است همه چیز را بدتر کند.

6. جملات "من" دار استفاده کنید.

برای جلوگیری از انتقاد کردن و تقصیر را به گردن کسی انداختن—که ممکن است فشار موقعیت را بیشتر کند—برای توصیف وضعیت از جملات "من" دار استفاده کنید. محترمانه و مشخص صحبت کنید. مثلا به جای اینکه بگویید، "تو هیچوقت در کارهای خانه به من کمک نمی‌کنی"، بگویید، "من ناراحتم که بدون اینکه به من برای جمع کردن ظرف‌ها کمک کنی، میز غذا را ترک کردی."

7. کینه به دل نگیرید.

بخشش ابزار بسیار قدرتمندی است. اگر اجازه دهید عصبانیت و سایر احساسات منفی، احساسات مثبت را در شما از بین ببرد، خواهید دید که غرق در تلخی حس بی‌انصافی میشوید. اما اگر بتوانید کسی که عصبانیتان کرده را ببخشید، هر دوی شما می‌توانید از آن موقعیت درس بگیرید. واقعبینانه نیست که انتظار داشته باشید همه درست همانطور که شما دوست دارید رفتار کنند.

8. برای از بین بردن فشار موقعیت، از شوخ طبعی استفاده کنید.

شوخی کردن می‌توانید کمی از فشار را کم کند. البته منظور ریشخند و مسخره کردن نیست چون می‌تواند به احساسات طرف مقابل آسیب زده و همه چیز را بدتر کند.

9. مهارت‌های تمدد اعصاب را تمرین کنید.

وقتی از کوره در می‌روید، مهارت‌های تمدد اعصاب را وارد کار کنید. تمرینات تنفس عمیق، تجسم یک صحنه آرامش‌بخش، تکرار یک کلمه یا جمله تسلی‌بخش می‌تواند کمکتان کند. همچنین می‌توانید به موسیقی گوش دهید، در دفترخاطراتتان بنویسید یا چند حرکت یوگا انجام دهید.

10. بدانید چه زمان باید کمک بگیرید.

یاد گرفتن کنترل عصبانیت برای همه سخت است. اگر عصبانیتتان خارج از کنترل به نظر می‌رسد، می‌توانید کمک بگیرید تا کاری نکنید که بعد پشیمان شوید یا به اطرافیانتان صدمه بزنید. کلاس‌های کنترل اعصاب یا یوگا و همچنین مشاوره گرفتن از یک روانشناس می‌تواند کمک خوبی برای شما باشد. کلاس‌های کنترل عصبانیت به شما کمک می‌کند تا:

• یاد بگیرید عصبانیت چیست
• بفهمید چه چیزهایی عصبانیت را در شما تحریک می‌کند
• علائم عصبانی شدنتان را بشناسید
• یاد بیگرید به عصبانیت و ناراحتیتان به طریقی سالم واکنش دهید
• احساسات پنهان خود مثل ناراحتی یا افسردگی را بشناسید




تاریخ : چهارشنبه 91/4/7 | 11:43 صبح | نویسنده : مصطفی دیزآبادی | نظر

میلاد اباالفضل(ع)، ماهتاب شب های غریبی حسین(ع)

و اسوه باشکوه جانبازی مبارک باد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



هر گل خوشبو که گل یاس نیست

هر چه تلألو کند الماس نیست

ماه زیاد است و برادر بسی

هیچ یکی حضرت عبـاس نیست

میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



عباس(ع) آمد تا برادری را معنا کند، وفا را شرح دهد، ایثار را الگو باشد

شجاعت را تفسیر کند و دلاوری را مصداقی والا گردد.

میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



چهارم شعبان ، روز شکفتن گل معطر ابالفضل (ع)

بر شاخسار اهل‏ بیت (ع) مبارک باد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



روشنگر آفتاب،عباس آمد

تفسیر زلال آب،عباس آمد

خیزید،گل آرید و گل افشانید

زیرا که گل بوتراب،عباس آمد

میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد . .







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



چه عباس آنکه در حشمت امیر راستین آمد

چه عباس آنکه از همّت پناه مسلمین آمد

چه عباس آنکه از اصل و نسب از دوره هاشم

چو جان مرتضى و حُسن خیرالمرسلین آمد

میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



روشنگر آفتاب،عباس آمد/تفسیر زلال آب،عباس آمد/خیزید،گل آرید و گل افشانید/زیرا که گل بوتراب،عباس آمد







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



دو ماه از دو افق در دو شب تجلّی کرد

یکی شهنشه دوران، یکی امیر سپاهش

دو گوهر از دو صدف از دو بحر گشت نمایان

یکی چراغ هدایت، یکی معین و گواهش

یکی حسین و یکی ناصر حسین، ابوالفضل

که جان خویش به کربلا بداد به راهش







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



کوله بار زخمتان، در روز میلاد اباالفضل(ع)، سرشار از نسیم شفاعت و عنایت باد.

ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز مبارک باد.







اس ام اس تولد حضرت ابوالفضل (ع)



کریم باوفا، آقا ابوالفضل

خداوند سخا، آقا ابوالفضل

دلی دارم که نذر مرقد توست

ببر تا کربلا، آقا ابوالفضل




تاریخ : یکشنبه 91/4/4 | 5:45 عصر | نویسنده : مصطفی دیزآبادی | نظر

داشتن همکاران نامناسب، فشارهای شدید عصبی و ابتلاء به بیماری های مختلف روحی و جسمی از جمله نشانه هایی هستند که نشان میدهند شما باید شغل خود را عوض کنید.


بر اساس آمار موجود ما نزدیک به یک سوم و یا حتی بیشتر از زمان بیداری خود را در محل کار می گذرانیم. شغلی که ما انتخاب کرده و به آن می پردازیم بخش بسیار مهمی از زندگی ما است که شکل دهنده روابط اجتماعی و آینده زندگی ما خواهد بود. اما چه خواهد شد اگر ما از شغل خود راضی نبوده و یا حتی از آن متنفر باشیم؟ به عبارت دیگر آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که آیا از شغل خود راضی هستید یا خیر؟ در این مطلب ما شما را با نشانه هایی که نشانگر این است که شما از شغل خود راضی نیستید آشنا می کنیم.



تغییر شغل و مشکلات مالی
شما به هیچ عنوان از شغل خود راضی نیستید اما به دلیل مشکلات مالی و یا این که نمی توانید بدون این کار از پس مخارج خود بربیایید در این شغل باقی مانده اید. دائما به خود می گویید که اگر به خاطر مسائل مالی نبود حتی یک لحظه هم در این شغل نمی مانده و آن را ترک می کردم. البته در این جا یک مسئله وجود دارد و آن هم این است که حضور در یک شغل نامناسب می تواند ضررهای روحی و جسمی طولانی مدتی را بر روی شما داشته باشد. در آن زمان شما باید پول بسیار بیشتری را صرف درمان خود کنید.



تغییر شغل و انتخاب شغل بعدی
شما به این مسئله فکر می کنید که شغل خود را تغییر دهید و به خود می گویید که : اگر می دانستم بعد از خروج از این کار باید به سراغ چه شغلی بروم و چه کاری از دست من برمی یاد همین امروز شغل خود را عوض می کردم. این مسئله نشان دهنده این مطلب است که ترس از آینده شما را در شغل فعلی که از آن رضایت ندارید نگاه داشته است.



آخر هفته های پر استرس
زمانی که صبح جمعه از خواب برمی خیزید به جای لذت بردن از روز تعطیل خود به این مسئله فکر می کنید که فردا هم یک روز شنبه و به عبارتی آغاز یک هفته طولانی و خسته کننده دیگر در شغلی است که به آن علاقه ای ندارید.



همکار نامناسب
داشتن مشکلات کاری با روساء و همکاران در سطوح مختلف کارهای اداری به عنوان یک حقیقت غیر قابل کتمان است. اما زمانی می رسد که شما نمی توانید حتی حضور این افراد را تحمل کنید. زمانی را تصور کنید که همکار مورد نظر شما به دفتر وارد شده و شما با دیدن او حال بدی پیدا می کنید. کارشناسان معتقد هستند که در این شرایط محیط کاری برای شما " مسموم " شده است و مهم نیست که درآمد شما چقدر است. این شغل را ترک کنید.



شغل و تغییر شخصیت ما
بعد از مدتی فشار کار بر روی شما به قدری اثر می گزارد که شما دیگر خود را نمی شناسید. تمام احساسات شما و نوع رفتار شما از زمانی که به این شغل وارد شدید تغییر کرده است. زمانی که شما به گذشته نگاهی می اندازید به این نتیجه می رسید که کلا تغییر کرده و تبدیل به انسان دیگری شده اید. در این زمان توصیه اکید ما به شما این است که: این شغل را ترک کنید!



شغل و تاثیر بر روی سلامت
در صورتی که شما دارای شغلی نامناسب باشید پس از مدتی عوارض آن بر روی روح و جسمتان مشخص می شود. استرس، بی خوابی، سردردهای شدید و طولانی، ضعف کلی بدن و عصبی شدن از جمله معمول ترین عوارض کار در یک محیط نامناسب است. شما باید به این نکته توجه کنید که هیچ چیز پر ارزش تر از سلامتی شما نیست و زمانی که از کار مورد نظر خارج شوید خواهید فهمید که چه فشاری از روی دوش شما برداشته شده است و از آن به بعد چقدر آرام تر هستید.



حتی پول هم برای شما مهم نیست
این نشانه مهم ترین نکته برای نشان دادن این مسئله است که شما برای این شغل مناسب نیستید. هر چه که تلاش کرده و مشکلات و سختی ها را تحمل می کنید برای شما ارزشی ندارد و حتی دست مزدی که هم می گیرید برای شما تفاوتی ندارد. این یکی از مهترین نشانه هایی است که به شما می گوید باید از این کار خارج شده و به دنبال شغل مورد علاقه خود بگردید.




تاریخ : یکشنبه 91/4/4 | 1:0 عصر | نویسنده : مصطفی دیزآبادی | نظر